preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mahično

 > Naslovnica
Vijesti

Čitanje je zakon!

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 11. 10. 2019.

U Mjesecu školskih knjižnica i Mjesecu hrvatske knjige Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež i Narodna knjižnica i čitaonica „Vlado Gotovac“ Sisak organiziraju Natjecanje u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda osnovne škole. Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“ ove je godine prvi put organizirala gradsku razinu Natjecanja.

 

Naglas su čitali učenici i učenice osnovnih škola s područja Grada Karlovca pred prosudbenim povjerenstvom u sastavu: "putujuća" knjižničarka Nataša Vojnović, srednjoškolska profesorica Hrvatskoga jezika Andreja Pevec i knjižničarka u Knjižnici za mlade Sanja Graša.

Odabrali su šest najuspješnijih natjecatelja od kojih će dvoje predstavljati Grad Karlovac na županijskom Natjecanju 25. listopada u Gradskoj knjižnici „I. G. Kovačić“: Tia Tarbuk iz OŠ Banija u kategoriji od 3. do 5. r. i Niko Cvitičanin iz OŠ Grabrik u kategoriji od 6. do 8. r.

Našu je školu ponosno, samouvjereno i vrlo veselo predstavila petašica Lorena Ivšić, ne samo čitajući izražajno i bez pogreške nego i izjavivši u kameru lokalne televizije zašto misli da je čitanje zakon!

smiley

 
Udžbenici

 

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk.god. 2020./21. za Matičnu školu preuzmite ovdje

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk .god. 2020./21. za Područnu školu preuzmite ovdje

 

 

Tražilica
 

Croatian Makers
Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 2. 2010.

Ukupno: 343149
Ovaj tjedan: 122

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Mahično / Kalinovac 1C, 47000 Karlovac / os-mahicno.skole.hr / ured@os-mahicno.skole.hr
preskoči na navigaciju