2020-09-23 14:24:24

Mi smo 3. razred OŠ Mahično...

... i ove smo godine dio NMK-tima. Tako je naša škola treću godinu zaredom uključena u međunarodni projekt poticanja čitanja Naša mala knjižnica.

Nakon uvodnoga sata projektu dajemo čistu peticu!

laugh

Slikovnica „Tko je Antonio?“ talijanske autorice Susanne Mattiangeli i ilustratorice Mariachiare Di Giorgio potaknula nas je da i sami ozbiljno razmislimo: „Tko sam ja?“

Zaključili smo da je svatko od nas poseban po tome kako izgleda, što voli, kako se ponaša...  Tako različiti dio smo nečega što je zajedničko svima nama, a to je 3. razred OŠ Mahično. I to smo vam odlučili pokazati izradivši slagalicu. Nažalost, nedostaju nam četiri dijela jer naših prijatelja tada nije bilo u školi, ali ne sumnjamo da će i oni ubrzo dovršiti slagalicu. Veselimo se tomu, kao i idućemu susretu kada će nam Sergej S., Ivan C. i Luka V. iznijeti zanimljivosti o državama koje su ove godine uključene u projekt NMK. A koje su to? E, pa sve ćete saznati za tri tjedna.

A do tada budite vrijedni kao 3. razred OŠ Mahično i čitajte!  I, naravno, obavezno posjetite školsku knjižnicu te razgledajte našu slagalicu u Čitateljskom kutiću i prvu kompoziciju našega čitateljskog vlakića.

 


Osnovna škola Mahično