preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mahično

Korisne mrežne stranice

Mrežne stranice namijenjene su svima: učenicima i njihovim roditeljima, nastavnicima i stručnim suradnicima.

 

Ne guglajte - pitajte knjižničare! mrežne su stranice knjižničara iz hrvatskih narodnih knjižnica, a nude vam dvije vrste usluga: 

  • baze podataka vrijednih i provjerenih izvora informacija i
  • komunikacijske usluge "Pitajte knjižničare": ne pronađete li odgovor na svoj upit u odabranim izvorima, putem mrežnog obrasca možete ga poslati knjižničaru koji će vam u roku od 48 sati, u skladu s Pravilima o pružanju usluga, na njega odgovoriti.

Mrežni resursi Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje. IHJJ središnja je nacionalna znanstvena ustanova za istraživanje hrvatskoga jezika i općega jezikoslovlja. Stoga ovdje možete pronaći vrijedne i provjerene izvore iz različitih jezičnih područja: pravopis, gramatiku, jezični savjetnik, bolje.hr (prijedlozi hrvatskih zamjena za strane riječi i neprilagođene tuđice) itd.

Živjeti zdravo je stranica istoimenoga nacionalnog programa na kojoj se nalazi pregršt savjeta o malim promjenama koje možete učiniti za svoje zdravlje i kvalitetniji život.

Kolekcije Europeane je platofrma za slobodno pretraživanje oko 2 milijuna digitalnih objekata različitih digitalnih knjižnica. U digitalne objekte ubrajamo filmove, fotografije, slike, karte, rukopise, knjige, novine i arhivske zapise.

Artmedia - online škola mrežne su stranice na kojoj možete pronaći igre, testove i vježbe za provjeru znanja iz različitih predmeta od 1. do 8. razreda. Također, naći ćete različite gotove izvore za lakše učenje i ponavljanje gradiva: memorijske kartice, mozgalice, slikovne rječnike za engleski i njemački jezik te interaktivni periodni sustav elemenata.

ThoughtCo je portal namijenjen znatiželjnima i svima koji žele doživotno učiti. Donosi provjerene članke stručnjaka iz svih područja ljudskoga života: prirodnih, primijenjenih i društvenih znanosti, tehnologije, umjetnosti, kulture i zabave.

 


Udžbenici

 

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk.god. 2020./21. za Matičnu školu preuzmite ovdje

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk .god. 2020./21. za Područnu školu preuzmite ovdje

 

 

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 

Croatian Makers
Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 2. 2010.

Ukupno: 343158
Ovaj mjesec: 9
Ovaj tjedan: 131
Danas: 9

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Mahično / Kalinovac 1C, 47000 Karlovac / os-mahicno.skole.hr / ured@os-mahicno.skole.hr
preskoči na navigaciju