preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mahično

 > Knjižnica  > e-knjige
e-knjige

eLektire ili lektire na internetu sadrže oko 200 knjiga i obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni i filmiski zapisi. Za korištenje eLektira potrebno je imati aktivan elektronički identitet u AAI@EduHR sustavu, za što se možete obratiti administratoru imenika u školi.

HRlektire.com je mrežna stranica na kojoj učenici osnovnih i srednjih škola mogu besplatno preuzeti književna djela za čitanje u elektroničkom obliku (pdf ili pub) te ih čitati na svojim tabletima ili pametnim telefonima.

ICDL (International Children's Digital Library) ili Međunarodna dječja digitalizirana knjižnica predstavlja zbirku ponajboljih svjetskih knjiga i slikovnica. Uistinu fantastična zbirka u kojoj su predstavljeni gotovo svaka kultura i svaki jezik, pa tako i hrvatska književnost

BEK (Besplatne Elektroničke Knjige) projekt je Društva za promicanje književnosti na novim medijima. Objavljuju suvremene naslove afirmiranih i neafirmiranih hrvatskih autora i autorica, a naglasak je na tradicionalno nekomercijalim književnim rodovima i vrstama kao što su kratke priče, novele, poezija, eseji i drame. Naslovi se mogu preuzeti u različitim oblicima, ovisno o uređaju s kojega ćete čitati.

Planet eBook donosi preko 80 svjetskih književnih klasika na engleskom jeziku. Svi su naslovi besplatni, bilo za čitanje, preuzimanje (u PDF-u) ili za dijeljenje.


Udžbenici

 

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk.god. 2020./21. za Matičnu školu preuzmite ovdje

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk .god. 2020./21. za Područnu školu preuzmite ovdje

 

 

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 

Croatian Makers
Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 2. 2010.

Ukupno: 347031
Ovaj mjesec: 1257
Ovaj tjedan: 368

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Mahično / Kalinovac 1C, 47000 Karlovac / os-mahicno.skole.hr / ured@os-mahicno.skole.hr
preskoči na navigaciju